Roskole 2019

240219roskole2019

Kom i gang med motion på vandet i Assens Roklub!

Hvornår var du sidst på Lillebælt? Og hvornår motionerede du sidst i frisk luft?

I Assens glemmer vi helt, at vi har vandet lige ved siden af og hvem kunne ikke trænge til lidt mere motion?

Find din indre viking frem og vær med når Assens Roklub sætter gang i årets roskole.

Tirsdag d. 7. maj fra 15-18 og onsdag d. 8. maj fra 15-17.30 er der opstart på et 6 ugers forløb.

Hver uge er der en times undervisning i roning i robåde og efter 6 uger er du næsten udlært roer.

Undervisningen består af:

Sikkerhed og teknik

Sportsroning

Hyggeroning

Pulstræning

Sidegevinsten er vabler i hænderne og ømme lår - og hvem ved måske smider du osse et par kilo.

Du er måske mellem 35 og 65 år har en travl hverdag og vil gerne dyrke motion og opleve Vestfyns dejlige natur i godt selskab. Alle andre er selvfølgelig også velkomne.

Tag dine kolleger, venner eller familie med. Hvis tirsdag eller onsdag ikke passer dig, forsøger vi at finde en anden dag til dig.

Du skal kunne svømme 300 meter. Påklædning: træningstøj og sko med smalle hæle.

Alt dette får du for kun 250 kr. Klubben stiller instruktører og materialer til rådighed, og sikrer at der er aktivitet hver gang uanset vejret. Er det dårligt vejr træner vi teknik og puls i Søsportscentrets romaskiner.

Tilbuddet gælder osse dig der allerede er medlem og bare lige mangler at lære at ro baglæns. Betaler du allerede fuldt kontingent som vådroer, er det gratis for dig at deltage.

Tilmelding sker på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Tilmeld dig senest d. 12. april, men skynd dig, så du er sikker på at få en plads på holdet. De to første fra sidste års venteliste har allerede meldt sig klar.

Kontakt formand Dorthe Toft 24808161 hvis du har spørgsmål.