Nye retningslinier

- Fra 14. maj flere muligheder

Kære medlemmer, nu må vi lidt mere - vi må ro i alle bådtyper, men stadig på faste hold og med afvaskninger, afspritning og så videre. Vi må stadig ikke bruge omklædningsrum, baderum og klublokaler - læs her hvad DFfR skriver :

Søsportscenteret er fortsat lukket - på nuværende tidspunkt til d.8. juni.
– derfor ingen omklædning eller bad efter rotur.

Standerhejsning 22. april 2020

DIF, DFfR og DKF åbner forsigtigt for udendørs træning – HURRA for det!

roteret 220420 standerhejs

Roning i 2-årers, outriggere og kajak på særlige betingelser. Foreløbigt er alle klubarrangementer aflyst.

Standeren er hejst af årets kammerat Kai-Stig Pedersen ved et lille arrangement for bestyrelsen. Der er lagt en video på Facebook. Herefter må du ro inrigger og kajak efter nedenstående retningslinjer:

Roklubben arrangerer ikke noget – ingen rogaranti eller fællesture eller formiddagsroning. Som udgangspunkt skal man helst ro på faste hold. Du må selv finde de rokammerater, du kan at ro sammen med. På Rokort kan du slå en tur op eller finde medlemmernes telefonnumre. Er du ny i klubben og derfor ikke så godt bekendt med, hvem du kan kontakte for at komme ud, så ring til en af følgende 4 fra bestyrelsen:

Jens Meesenburg, 25394055

Steffen Anderson, 22822076

Jesper Troels Hansen, 30555557

Dorthe Toft, 24808161

I øvrigt opfordres I ”gamle” roere til at invitere nye med på et fast hold – ellers har de ikke en chance for at komme ud at ro. Jens, Jesper, Steffen og jeg kan selvsagt ikke tage ud med alle, for så bryder vi anbefalingen om at ro med få faste romakkere.

De generelle anbefalinger fra DFfR er:

• Er man syg, eller har de mindste symptomer på sygdom, skal man blive hjemme.
  • Hvis man har været syg skal man følge myndighedernes råd for, hvornår man kan komme i klubben igen.
  • Ældre og eller sårbare medlemmer skal vi være særlige opmærksomme på og passe på. Derfor opfordres alle roere til selv at vurdere, hvordan man kan passe på sig selv og andre. Bliv hjemme, hvis du anser dig selv for sårbar.
  • Overhold anbefalinger for social distance, hygiejne og hoste/nyse etik.
  • Medlemmerne møder op omklædte hjemmefra og bader hjemme.
  • DFfR fraråder indtil videre længere roture, hvor skift er nødvendigt. Alle roere beholder samme plads under hele turen.
  • Anvendelse af klubredningsveste skal ske med omtanke.
  • Klubredningsveste skal så vidt muligt benyttes af én person med mindre den rengøres (afvaskes/afsprittes) efter brug.
  • Enhver har eget ansvar for at begrænse muligheden for smittespredning.
  • Både og kajakker skal vaskes med sæbe: især årer, pagajer, sæder, fodstøtter og bådens ræling.

DFfR har på roning.dk følgende retningslinier:

Rengøring af både og udstyr foretages som denne video viser:

Vi henstiller, at der højest tager 2 både ud samtidig. Vi henstiller, at man ikke går ud i 4 årers.

Vask hænder, når I kommer, og vask hænder inden I tager hjem, vask hænder, når I kommer hjem.

Vi har købt opvaskemiddel og en autobørste og sat i spandene ved pulten. Lav en spand vand med rigeligt opvaskemiddel og vask grejet af. Vask også håndtaget på stangen til bådvognen. Alle skal se videoen på roning.dk, inden de møder op i roklubben. Den handler om rengøring og er meget informativ. Brug også gerne selv jeres sunde fornuft. Den må ikke lægges på hylden, selvom nogen har lavet retningslinjer.

Husk alle de almindelige regler om Coronasmitte: afstand – så vidt det er muligt. Afspritning og håndvask. I skal selv medbringe håndsprit.

Pas på hinanden! God rotur – det er jo skønt at vi kan komme i gang igen så småt

Forårshilsner fra Bestyrelsen