Som medlem af Assens Roklub kan du ro i turbåd, kaproningsbåd eller havkajak

Rofarvand

Assens Roklub's rofarvand er Lillebælt.

Klubbens daglige rofarvand defineres som strækningen fra Aa Strand Camping mod syd og Wedellsborg Hoved (Rørdam Gl.Havn) mod nord.

Det daglige rofarvand omfatter således også hele området i Torø Vig mod syd og Aborgminde, Emtekær Nor og Bredningen ved Brende Å mod nord.

Endagstur til Bågø/Årø betragtes som langtur (med langtursstyrmand) uden ansøgning til rochef..

Roning udover Wedellsborg Hoved /Aa Strand kræver tilladelse fra rochef

Du finder os helt yderst på Næsvej som del af Assens Søsportscenter, som har adressen Næsvej 28:

Assens Roklub

Næsvej 30

5610 Assens

Kajakreglement for Assens Roklub (ASRO) 2014

Underkategorier

Denne kategori indeholder generelt stof om Assens Roklub.

F.eks. Velkomst, præsentation, reglementer, vedtægter osv.

Kategori der indeholder generelt stof om roning i vores robåde

Denne kategori indeholder beskrivelser af vores forskellige aktiviteter. Både faste aktiviteter og dem vi arrangerer hen over året.

I denne kategori anbringes f.eks. rengøringsplan, bådvedligehold og lignende som medlemmerne skal informeres om, og have mulighed for at slå op ved behov.

Vi trækker alle en kølvandsstribe - lige eller "med kant"

- under dette punkt finder du beretninger og kommentarer til allerede afholdte aktiviteter og begivenheder