Vinteraktiviteter

Standeren er taget ned, men vi har gang i mange andre tilbud. I år med lidt anderledes regulering end normalt. Alt bliver slået op på Rokort, så man kan tilmelde sig der. Følg med i opslag, og vær hurtig med tilmelding. Fællesspisning og forsamlinger er desværre ikke muligt her i efteråret - vi må se, hvordan verden ser ud efter nytår. Max. 10 personer i klublokalet på nuværende.

Vi har gang i Vintervedligeholdelse af kroppen, svømmehal, vinterturnering i ergometer - 8'er Grand Prix, onsdagshold og mange rohold i motionsrummet. Der er begrænset deltagertal til alt, men der er helt sikkert også plads til dig. I motionsrummet er på opslagstavlen et skema, med mulighed for at melde hold til på bestemte tidspunkter. Måske dukker der også noget spontant op, så hold øje med Rokort og Facebook - Assens Roklub.