Gæster på prøvetur 09. juni

Det var så fint at have besøg af 15 friske og modige unge og 4 ansatte fra dagtilbuddet Vestervang i Tommerup en varm og ret stille eftermiddag. De fleste fik prøvet både robåde og kajakker og grænser - så sejt. Vi håber, at nogle har lfået yst til at fortælle om vores gode klub og selv måske komme igen til mere instruktion en onsdag eller til roskole/kajakkursus næste år.

090622 gaest1

0906gaest2

Brandsø og Bågø - 21 roere på vandet

Turberetning Rotur pinselørdag

Vi var begunstiget med det smukkeste, stille rovejr - afgang i fem både fra Assens med blandede rohold fra Faaborg, Nyborg, Middelfart og Assens. Formiddagspause med rundstykker ved Sdr. Åby Strand, stadig skyet til vi passerede Wedellsborg Hoved.

pinsel 2022 wedellsbh

Derefter det smukkeste vejr, da vi nåede Brandsø ved middagstid. Gåtur gennem skoven og forbi de tidligere husmandsbrug, frokost på stranden og derefter mod Bågø stadig i fint rovejr.

pinsel 2022 brands

Sæler og marsvin flere gange på turen, kage på Bågø og dejlig afslutning i Assens - en super tur, 37 km i alt.

pinsel baagoe

Rotur i Grækenland maj 2022

Åhh - så længe havde vi tænkt, talt, forberedt og endelig drog vi sydpå med stor glæde og forventning - til det varme, klare vand, roture, badeture og dejlig overnatning og forplejning. Og det hele blev opfyldt. 14 roere fra Assens hjulpet af to Faaborg-roere, vi smeltede sammen med yderligere tre Faaborg-roere - så et stort hold på vandet hver dag - det var sjovt og godt.

Tolo samlet

Klipper, stande, café'er, picnic - alt så flot og godt.

Tolo landgang1

Fødselsdag 14.juni - hele dagen

Vi fejrede os selv og hinanden fra morgenstunden med fællessang af flere fødselsdagssange og dejligt morgenbord - godt 30 medlemmer mødte op.

140622 1

Kl.17.30 var der dåb af vores sidste skud på bådstammen: surfskikajakker - Kai-Stig døbte kajakken Wahoo og Henrik døbte kajakken Marlin - navnene er begge meget hurtige store fisk - kajakkerne er hurtige og åbne, så vandet løber ud af sig selv.

140622 3

Kajakker og robåde i alt 23 roere på vandet i blæsevejr.

140622 4

Flot sol og sommervejr - og derefter fælles brunsvigerkage i bådehallen. En fin dag.

140622 5kage rot

Turberetning kajaktur Strib og Røjle klint

Så har vi været på vores første klubtur med kajakkerne d.29. maj. Vi var 9 roere som tog til smukke Strib, vejret var som vanlig når vi er på klubtur, hel perfekt....

kajakstrib maj2022