Formiddagsrohold 2022

De fleste formiddage går især ældre roere på vandet på aftalte hold mellem klokken 7 og 10 og ror ca.1 time. Nogle dage er morgenroningen blevet til eftermiddagsroning - stadig på fast hold. Der er mulighed for efter aftale at prøve at komme med på et formiddagshold - kontakt til formiddagsroerne er Hans K Christensen, telefon 2094 8195.

De faste hold, tider og telefonnumre ses her - formiddagshold

formiddag 0421 400x300

Turudvalget for robåde – Ture i 2022

Onsdag den 6-4-2022 kl. 18.00 Første rogaranti med spisning (chili con carne – med eller uden kød).

Torsdag den 28-4-2022 kl. 17.00 Madpakketur.

Torsdag den 12-5-2022 kl. 18.00 Rotur ca 2 timer og varme hveder bagefter.

Pinselørdag 4-6-2022 kl. 8.00 – ca.18.00 Rotur til Brandsø ca 35-40 km. Ronetværk Fyn bliver inviteret med.

19-20-21/8 -2022 Der arbejdes på en weekendtur til Limfjorden med udgangspunkt i Struer eller Skive.

10-9-2022 Rotur fra Kerteminde - Romsø rundt.

Carsten Andersen

Jens Meesenburg

Søren Damm

Så er den klar - rengøringsplanen for 2021-22 fra uge 44 2021 til 51 2022, rettet op i marts 2022. Du finder den her - den er også sendt til de, der skal gøre rent og ophænges i bådhallen og motionsrummet.

Det er noget af evigt puslespil at sammensætte, men jeg håber, at I hver især kan afsætte den time sammen med jeres makker til at gøre rent. Det tager faktisk ganske kort tid, hvis man giver den gas.

Hvad skal der gøres?
- I bådehallen skal køkkenet på hemsen rengøres samt gulvvask ved køkkenet.
- Toilettet nedenunder skal have almindelig rengøring.
- Klublokalet på første sal i søsportcentret skal der fejes og vaskes gulv, samt almindelig aftørring.
I listen er der angivet telefonnumre og mail, til dem der har opgivet disse.
Jeg håber, at I får snakket sammen og klarer tjansen. Passer den tildelte uge ikke i jeres plan, så byt med nogle fra en anden uge.
Mvh Jonas Nielsen

Wifi i roklubben

Vi har nu fået installeret vores egen wifi i bådhal, klublokale og gæsterum, hvilket skulle gøre det nemmere at komme på internettet.

Koden fremgår af opslag i bådehallen, klublokalet og på hemsen. Bemærk forskellig kode i klublokale og bådehal

Som medlem af Assens Roklub kan man leje festlokalet.

Betingelser og kontaktpersoner finder du på dette link: Udlejning af festlokale

Sådan får du varme i saunaen i Assens Søsportscenter

Køb en polet til at opvarme saunaen. Du køber poletten i skabet til venstre for computeren i bådehallen, lige ved porten ud mod badebroen

Din nøgle til døren til roklubben passer til skabet med poletter.

Prisen er 25 kr pr polet. Tiden fremgår af opslag ved indgangen til saunaen. Følg opslaget ved saunaens dør i struktion for at tænde

Det tager 20 min for saunaen at komme på max varme.

Saunaen er fælles for alle klubber i Assens Søsportscenter, Erik Andersen kan kontaktes på tlf. 22 22 38 18, hvis der mangler saunapoletter