Så er den klar - rengøringsplanen for 2021-22 fra uge 44 2021 til 51 2022. Du finder den her - den er også sendt til de, der skal gøre rent og ophænges i bådhallen og motionsrummet.

Det er noget af evigt puslespil at sammensætte, men jeg håber, at I hver især kan afsætte den time sammen med jeres makker til at gøre rent. Det tager faktisk ganske kort tid, hvis man giver den gas.

Hvad skal der gøres?
- I bådehallen skal køkkenet på hemsen rengøres samt gulvvask ved køkkenet.
- Toilettet nedenunder skal have almindelig rengøring.
- Klublokalet på første sal i søsportcentret skal der fejes og vaskes gulv, samt almindelig aftørring.
I listen er der angivet telefonnumre og mail, til dem der har opgivet disse.
Jeg håber, at I får snakket sammen og klarer tjansen. Passer den tildelte uge ikke i jeres plan, så byt med nogle fra en anden uge.
Mvh Jonas Nielsen

Efterårsbrev aktiviteter

Efterårshilsen læses her

Inden standerstrygningen udsendes et brev til alle medlemmer om de kommende aktiviteter: svømmehal, sved på panden motion, medlemsaftener mm.

Alle der har opgivet deres mailadresse til kassereren modtager mailen. Skulle du ikke modtage mailen, skriv eller ring til kasserer Jesper

Rotur i Grækenland maj 2022

Nu er det muligt at tilmelde dig på Rokort til en rotur til Tolo Roklub 15 - 21 maj 2022. Tilmeldingsfrist d.22.11.21. Der er reserveret og betalt depositum for fire 2 årers inriggere og fire kajakker.  - så 16 bådpladser i alt. Man bor på hotel lige i strandkanten, bådene ligger i vandet, og det er varmt. Ingen indkøb, ingen madlavning - bare ferie og roture. Har du lyst - så kom med. Se opslaget på Rokort, spørg gerne Jesper eller Bente. Læs evt. mere om Tolo Roklub på www.toloroklub.dk.

tolo 090518

Wifi i roklubben

Vi har nu fået installeret vores egen wifi i bådhal, klublokale og gæsterum, hvilket skulle gøre det nemmere at komme på internettet.

Koden fremgår af opslag i bådehallen, klublokalet og på hemsen. Bemærk forskellig kode i klublokale og bådehal

Som medlem af Assens Roklub kan man leje festlokalet.

Betingelser og kontaktpersoner finder du på dette link: Udlejning af festlokale

Sådan får du varme i saunaen i Assens Søsportscenter

Køb en polet til at opvarme saunaen. Du køber poletten i skabet til venstre for computeren i bådehallen, lige ved porten ud mod badebroen

Din nøgle til døren til roklubben passer til skabet med poletter.

Prisen er 25 kr pr polet. Tiden fremgår af opslag ved indgangen til saunaen. Følg opslaget ved saunaens dør i struktion for at tænde

Det tager 20 min for saunaen at komme på max varme.

Saunaen er fælles for alle klubber i Assens Søsportscenter, Erik Andersen kan kontaktes på tlf. 22 22 38 18, hvis der mangler saunapoletter